Vrije tijd

Vrije tijd Vrije tijd 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Vrije tijd

John Miller is een merk van eigen bodem, dat shirts en overhemden produceert met oog voor detail. Bij Androesja vindt u een ruime collectie John Miller overhemden in de pasvormen slim fit of tailored fit.

Van Winkel Fashion opende in 1949 haar deuren en vervaardigde veel overhemden voor onder andere grote warenhuizen en het leger. Er werden duizenden overhemden per week vervaardigd en Van Winkel Fashion begon met het lanceren van een eigen lijn. In 1963 werd het merk Ledûb geïntroduceerd en in 1989 werd het merk John Miller toegevoegd voor het hogere segment. John Miller is ontstaan vanuit het label Cotonissimo van Van Winkel Fashion, dat garant stond voor de vervaardiging van luxe overhemden van 100% hoogwaardige katoen. John Miller Original Cotonissimo werd in 1995 afgekort naar John Miller. 

John Miller vervaardigt overhemden waarbij zorg wordt gedragen voor een zo eerlijk en duurzaam mogelijk productieproces. De stoffen worden met veel zorg uitgezocht en John Miller heeft een eigen fabriek in Macedonië waar veel aandacht is voor eerlijke arbeidsomstandigheden.