Morph – Androesja
OUR BRAND

Morph

“Verfijnde en zeer geconcentreerde grondstoffen, aandacht voor details en extreem geselecteerde retailers, Morph is meer dan een parfum.”
THE STORY BEHIND

Morph

Morph Parfum smeedt buitengewone en ongeëvenaarde geurcreaties die in staat zijn om kortstondige trends te overschaduwen. Elk parfum is het resultaat van jarenlang onderzoek naar ‘s werelds meest kostbare natuurlijke ingrediënten, waardoor ware meesterwerken ontstaan.

“In elke druppel Morph parfum resoneren innovatie, passie en ambacht, geweven in een symfonie van aroma’s.’’
- Douglas Morel -
ABOUT

Onze roots

Morph is opgericht als een plek voor experimentele geuren, een “beweging” die gericht is op vernieuwing, verandering, een metamorfose als het ware.

Het natuurlijke gevoel voor schoonheid, smaak en studie vormen de basis voor steeds interessantere en onverwachte geurcreaties.

Morph-geuren vallen op door hun ware luxe ervaring, de verfijnde ingrediënten en het aandacht voor detail. Dit alles maakt de creaties van Morph meer dan alleen een parfum.

Morph parfum
Morph parfum
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

Bij Morph streven ze naar de herdefiniëring van de parfumwereld door buitengewoon unieke geuren te creëren, die niet alleen de zintuigen prikkelen maar ook onuitwisbare indrukken achterlaten. Met een visie om een nieuwe maatstaf te zetten voor parfumkunst, smelten ze verfijning, creatieve durf en ambacht samen. Terwijl tijdloze geuren ontwikkeld worden die trends overstijgen en inspiratie bieden aan liefhebbers van parfums.

Waar de kracht van geur de toekomst vormgeeft en grenzen doorbreekt.
Morph parfum
TOP PICKS

Morph

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen