Kleding

Kleding Kleding 7 resultaten

Kleding

Kleding draag je elke dag - en daarom moet het goed zijn. Met passie voor mode, oog voor de laatste trends en het terugkomen voor de tijdloze klassiekers wordt bij Androesja zorgvuldig elk seizoen de collectie samengesteld. Luxe Italiaanse kwaliteiten voor de mooiste kostuums, jasjes en bovenkleding, maar ook wind- en waterafstotende stoffen voor praktische jassen en vesten, en de mooiste schoenen en accessoires om elke outfit af te maken. 

Androesja is een herenkledingzaak in hartje Groningen waar u exclusieve Italiaanse herenkleding vindt voor jong en oud. Van een casual outfit voor zaterdagmiddag tot een geheel gestyld kostuum - we bieden een groot assortiment aan waarmee een complete garderobe gevuld kan worden. Een greep uit de merken die bij ons in de winkel liggen en op de webshop staan: de exclusieve Italiaanse merken Corneliani, Corneliani CC Collection, Borrelli, Paul& Shark, Tramarossa, Eton, Gran Sasso, Santoni en Magnanni. Meer casual kleding vindt u bij ons van Polo Ralph Lauren, Giorgio Armani, Lyle & Scott, Aeronautica en Woolrich. 

Het aanbod van de hele collectie vindt u bij ons in de winkel en een groot deel van het assortiment staat op de webshop.