Gimo’s – Androesja
OUR BRAND

Gimo’s

“Met de kracht van ambacht en de zachtheid van leer, creëert Gimo’s tijdloze elegantie keer op keer.”
THE STORY BEHIND

Gimo’s

Gimo’s is een Italiaans kledingmerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige leren jassen en kledingstukken. Ze staan bekend om hun vakmanschap en aandacht voor detail bij het ontwerpen en produceren van leren kleding voor zowel mannen als vrouwen. Gimo’s heeft een reputatie opgebouwd voor stijlvolle en duurzame leren jassen die vaak als tijdloos worden beschouwd.

“Met Italiaans vakmanschap en leer als canvas, schildert Gimo’s tijdloze elegantie voor de moderne avonturier.’’
- Renzo Girardin -
ABOUT

Onze roots

In de betoverende straten van Italië vond Gimo’s zijn oorsprong. Geworteld in de rijke modegeschiedenis van het land, groeide het uit tot een schitterende belichaming van tijdloze stijl en onberispelijk vakmanschap. Met elke steek en elk zorgvuldig gekozen stuk leer wordt een verhaal verteld, een eerbetoon aan de eeuwenoude tradities die de basis vormen van dit bewonderenswaardige merk
Gimo's
Gimo's
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

Gimo’s omarmt de erfenis van Italiaans vakmanschap en legt deze vast in elk kledingstuk, waarbij ze streven naar ongeëvenaarde kwaliteit en precisie. Het merk belichaamt tijdloze elegantie, waarbij ze traditie en moderniteit naadloos combineren om stijlvolle en duurzame mode te creëren. Met een diepgeworteld respect voor leer als kunstvorm, staat Gimo’s voor ambachtelijke excellentie en een toewijding aan het leveren van tijdloze, meesterlijke creaties voor de moderne modebewuste wereld.

Gimo’s, waar de geest van Italië leeft en ademt in elke prachtige creatie.
Gimo's
TOP PICKS

Gimo’s

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen