Tramarossa – Androesja
OUR BRAND

Tramarossa

“Tramarossa: The Best Jeans In The World.”
THE STORY BEHIND

Tramarossa

Tramarossa is een Italiaans kledingmerk dat vooral bekend staat om zijn premium jeans. Het merk werd opgericht in Veneto, Italië, en richt zich op het produceren van hoogwaardige broeken met aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en stijl.

“Elk paar Tramarossa-jeans is een canvas waarop expertise in elke naad wordt verweven, resulterend in een draagbaar meesterwerk.’’
- familie Chemello -
ABOUT

Onze roots

Tramarossa is beroemd geworden vanwege zijn op maat gemaakte jeans, waarbij klanten verschillende opties hebben om de jeans aan te passen aan hun voorkeuren, waaronder de pasvorm, stof, knopen en andere details. Hierdoor biedt het merk een gepersonaliseerde ervaring aan zijn klanten, die kunnen genieten van zowel de kwaliteit van het product als de exclusiviteit van maatwerk.
Tramarossa broek
Tramarossa broek
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

In een wereld waar massaproductie vaak individualiteit en kwaliteit overschaduwt, blaast Tramarossa nieuw leven in de essentie van mode. Het is een harmonie waar erfgoed samensmelt met eigentijdse finesse. Bij elke keer dragen passen Tramarossa-jeans zich aan de contouren van de drager aan, en vertellen ze een verhaal van comfort en exclusiviteit.

Door oude tradities in stand te houden en te combineren met nieuwe innovaties, leeft het erfgoed van Tramarossa voort als een symbool van persoonlijke luxe.”

Tramarossa: waar ambacht en Italiaanse elegantie samenkomen tot unieke jeans.
TOP PICKS

Tramarossa

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen