Peuterey – Androesja
OUR BRAND

Peuterey

“De geest van de bergen leeft in onze kleding – een symfonie van functionaliteit en elegantie voor degenen die geen compromissen sluiten.”
THE STORY BEHIND

Peuterey

Peuterey is een Italiaans modemerk dat is opgericht in 2002. Het merk ontleent zijn naam aan de berg “Monte Peuterey”, een indrukwekkende bergtop in de Mont Blanc-massief in de Alpen. Deze keuze voor de naam weerspiegelt de inspiratie van het merk uit de natuurlijke schoonheid en avontuurlijke geest van de bergachtige omgeving.

“Wij geloven dat mode niet hoeft te kiezen tussen vorm en functie. Bij Peuterey omarmen we beide met passie.’’
- Graziano Gianelli -
ABOUT

Onze roots

Het merk werd opgericht door Graziano Gianelli, een Italiaanse ondernemer met ervaring in de mode-industrie. Gianelli wilde een merk creëren dat hoogwaardige kleding combineerde met een eigentijdse stijl en functionaliteit. Peuterey begon met het ontwerpen en produceren van jassen en buitenkleding, met de nadruk op technische eigenschappen en innovatieve materialen.
Peuterey
Peuterey jas
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

In de loop der jaren heeft Peuterey zijn assortiment uitgebreid van jassen tot een breder scala aan kledingstukken en accessoires, allemaal met behoud van de kernwaarden van kwaliteit en functionaliteit. Het merk is wereldwijd erkend en heeft een sterke aanwezigheid in de modewereld behouden.

 

Het succes van Peuterey is gebaseerd op het vermogen om technische prestaties te combineren met modieuze uitstraling, waardoor het merk een breed scala aan mensen aanspreekt die zowel praktische als stijlvolle kleding waarderen.

In de schaduw van de bergen en de stedelijke skyline, vindt Peuterey de perfecte harmonie tussen avontuur en stijl.
Peuterey
TOP PICKS

Peuterey

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen