Woolrich – Androesja
OUR BRAND

Woolrich

“Woolrich, een naam die staat voor comfort, kwaliteit en het omarmen van het buitenleven.”
THE STORY BEHIND

Woolrich

Woolrich is opgericht in 1830 in Woolrich, Pennsylvania, Verenigde Staten. Het is daarmee een van de oudste nog actieve kledingbedrijven in de Verenigde Staten. Oorspronkelijk begon het als een wolmolen en later evolueerde het naar de productie van outdoor- en winterkleding.

“Nooit uit de mode, altijd warm en betrouwbaar: de Woolrich Arctic Parka, een tijdloos icoon van comfort en bescherming tegen de kou.’’
- John Rich -
ABOUT

Onze roots

Woolrich heeft zijn oorsprong in Woolrich, Pennsylvania, VS, waar het in 1830 werd opgericht als een wolmolen. Het begon met de productie van wolproducten en evolueerde later naar het maken van hoogwaardige outdoor- en winterkleding, met de nadruk op warme jassen en jassen. Woolrich heeft diepe wortels in de Amerikaanse geschiedenis en staat bekend om zijn duurzame, warme kleding, waaronder de iconische Arctic Parka.
Woolrich
Woolrich
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

Woolrich staat voor hoogwaardige, duurzame kleding, vooral bekend om zijn warme winterjassen en jassen. Het merk is geworteld in traditie en vakmanschap en heeft een sterke nadruk op authenticiteit, kwaliteit en warmte. Woolrich heeft een lange geschiedenis van het leveren van functionele en stijlvolle kleding voor koude weersomstandigheden en outdoor activiteiten, en het blijft trouw aan zijn erfgoed van innovatie en duurzaamheid.

Onze kleding is een eerbetoon aan het ruige Amerikaanse buitenleven.
Woolrich
TOP PICKS

Woolrich

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen