Santoni – Androesja
OUR BRAND

Santoni

“Stap in de wereld van Santoni, waar elk paar schoenen een verhaal van vakmanschap en tijdloze stijl vertelt.”
THE STORY BEHIND

Santoni

Santoni is een luxe schoenenmerk uit Italië, bekend om zijn handgemaakte en hoogwaardige heren- en damesschoenen. Het merk werd opgericht in 1975 door Andrea Santoni en is sindsdien een symbool van vakmanschap, elegantie en ambachtelijke expertise in de schoenenindustrie.

“Onze oorsprong, geworteld in de rijke tradities van de Italiaanse schoenmakerskunst, heeft ons geleid tot een reis van creatie die de grenzen van tijd en stijl overstijgt.’’
- Andrea Santoni -
ABOUT

Onze roots

Santoni, opgericht in 1975 door Andrea Santoni in Italië, onderscheidt zich als een verfijnd en ambachtelijk schoenenmerk. Het merk heeft diepe wortels in de traditionele Italiaanse schoenmakerskunst en combineert vakmanschap met eigentijds design. Sinds de oprichting heeft Santoni een reputatie opgebouwd voor het handmatig vervaardigen van hoogwaardige schoenen met aandacht voor detail en materialen van de hoogste kwaliteit. Santoni’s oorsprong liggen in de passie van de oprichter en zijn streven naar tijdloze elegantie.
Santoni schoenen
Santoni schoenen
CORE VALUES

Onze missie, visie en merkwaarden

Santoni staat voor ambachtelijk vakmanschap, tijdloze elegantie en hoogwaardige materialen. Het merk belichaamt de rijke Italiaanse schoenentraditie en combineert deze met eigentijds design. Santoni’s kernwaarden omvatten aandacht voor detail, precisie en de kunst van het met de hand maken van schoenen. Het merk straalt verfijning uit en heeft een toewijding aan het creëren van schoenen van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Beter dan Santoni wordt het niet.

Handgemaakte elegantie voor elke stap die je zet.
TOP PICKS

Santoni

CHIQUE ACCESSOIRES

De perfecte touch voor je look

Stap in stijl
MEt onze collectie luxueuze herenschoenen
Exclusief bij androesja
Winkelwagen